Inwoners mogen meedenken over toekomst Schellebelle

Algemeen Schellebelle

Het gemeentebestuur van Wichelen wil een toekomstvisie opmaken voor de dorpskern van Schellebelle. De inwoners worden daarbij om hulp gevraagd, via een online vragenlijst.

“Het dorpsplein en de Scheldedijk zijn de plekken waar je het hart van Schellebelle voelt kloppen”, klinkt het. “Het groene grasplein met zijn majestueuze bomen, het zicht op de Schelde, karaktervolle gebouwen zoals het oud gemeentehuis, de pittoreske kerk en het veer zijn terecht onze trots. Wij willen onze kern nog fraaier en op maat van iedereen maken, vandaar dat we aan de inwoners vragen om een korte bevraging van ongeveer 15 minuten in te vullen. Zo kan het recent aangestelde studiebureau OMGEVING de wensen meenemen in de toekomstvisie van het dorpscentrum.”

Om deel te nemen aan de vragenlijst: klik hier.